Activiteiten

Ontdek je kleuren bij Twinkel 2de Ronde

20150918_174601

Welke kleuren laten jou stralen? Van welke kleuren word je blij?

Onze passie is om mensen hun kleur en stijl te laten ontdekken zodat ze er stralend uitzien in de juiste kleuren. Ontdek welke kleuren het beste bij jou passen en laat je inspireren door een kleuranalyse en kleuradvies op maat.

Tijdens de analyse gaan we met kleurkragen en kleurdoeken van het 78Color System op zoek naar de persoonlijke kleuren en contrasten die het beste passen bij de kleur van je huid, haar en ogen. Je leert alles over jouw mooiste kleuren en ontvangt een Personal Color Card waarmee je de juiste garderobe kunt kiezen om er geweldig uit te zien! Een kleuranalyse duurt 1 tot 1,5 uur en kost 60 euro, een investering waar je vele jaren plezier van zult hebben. Naast de kleuranalyse kijken we ook met je mee naar je kledingstijl en de juiste accessoires.

Ook zijn er groepsarrangementen mogelijk, bijvoorbeeld voor een vrijgezellendag, vriendinnendag of moeder- en dochterdag. Een groepsarrangement duurt een dagdeel en dan kijk je niet alleen naar jezelf, maar leer je ook door te kijken naar elkaar. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, kan de groepsgrootte niet groter zijn dan zes personen. Op verzoek kan er een lunch gereserveerd worden of een high tea. De kosten van een groepsarrangement zijn afhankelijk van het aantal personen.

Verras eens iemand met een kleuranalyse! Of maak een afspraak voor jou en degene die je wilt verrassen!

De kleuranalyse kan gecombineerd worden met een fotoshoot.

Twinkel 2de Ronde, Speulmanweg 10E, 4112 NA Beusichem

Neem voor meer informatie contact op met Jannie de Ronde (06-57887435)

Vipavond

Gezellig met je vriendinnen, zussen of familie shoppen, bijkletsen of iets vieren? Wil je wel eens een winkel voor je alleen, waar je als een echte VIP behandeld wordt? Boek dat Twinkel 2de Ronde helemaal gratis voor een VIP-avond.

Wij verzorgen de hapjes en de drankjes, terwijl jullie heerlijk bijkletsen en rondneuzen in ons assortiment retro design, tweedehands kleding, sieraden, tassen en lifestyle.

Boven de winkel hebben we een ruimte ingericht waar je gezellig kunt zitten. Bij ontvangst krijg je koffie of thee met een lekkernij. Er kan volop gepast en geshowd worden. Ter afsluiting bieden we een drankje naar keus met borrelhapjes.

Een VIP-middag of avond boeken is mogelijk vanaf 4 personen. Je kunt een avond naar keus opgeven bij Heleen of Jannie. Degene die de groep aanmeldt ontvangt 10 procent korting op de eigen aankopen.

Wil je meer informatie, loop dan gerust een keer onze winkel binnen op vrijdag of zaterdag. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via het contactformulier op deze website bereiken.

 

Workshops

De bovenruimte verhuren wij  voor het geven van workshops. Deze workshops worden via onze website, Facebook en in de winkel aangekondigd.

Wilt u zelf een workshop geven, kom dan langs in onze winkel of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het leukste kinderfeestje vier je in Twinkel 2de Ronde!

Model voor 1 dag: hoge hakken passen, verkleden, optutten, haren stylen, nagels lakken, een fotoshoot en modeshow.

Een verzorgd kinderfeestje duurt 90 minuten en kost 12,50 euro per kind. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Minimaal 5 kinderen en maximaal 12 kinderen. De kinderfeestjes worden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend aangeboden. Na het feestje krijgen de kinderen een leuke verrassing mee naar huis. Reserveer op tijd! Alle vragen en wensen zijn welkom.

Wij zorgen voor:
• Ontvangst met rode loper
• Een versierde ruimte
• Een gedekte tafel met kinderchampagne
• Een cadeau voor de jarige
• Taart voor de kinderen
• Ballonnen
• Kleurplaten en knutselspullen
• Voor de ouders is er koffie en thee
• Groepsfoto en individuele foto voor ieder kind

Tot ziens
Heleen en Jannie

1661845_446240505516758_1779211300_n 1898241_446240965516712_349214695_n 1972516_446241312183344_134887555_n